13.-15. juunil 2012.a toimub Palupõhja looduskoolis loodus- ja käsitöölaager, 

Värvid Eestimaa looduses ja loodusest.

kuhu on oodatud noored vanuses 10-18 aastat.

Kolme päevaga proovime Palupõhjas aimu saada kuidas on võimalik erinevaid värvitoone meelitada taimede seest välja ja panna kinni kas lõnga või riide külge. Selles salapärases  peaaegu nagu päris “nõiaköögis” juhib ja õpetab meid tekstiilikunstnik Airi Gailit.

Imestamist ja värvimist alusatme päris algusest – teeme retke rappa, naudime ilma ja inimesi, korjame vajalikud taimed, keedame värvivee ja nii edasi ja nii edasi kuniks oleme kätte saanud võimalikult palju erinevaid toone. Kui palju? Kes seda ette teab! Kui oleme selleks saanud “triki” kuidas ühest potist saab korraga välja võtta mitu erinevat värvitooni, siis loodetavastisaab värvitoone olema palju-palju!

Kindlasti jääb aega süstasõiduks, kalapüügiks, lõkkeääres istumiseks. Toimetamisi on kindlasti veel.

Laagris osalemine on noortele tasuta, korraldatud on toitlustus ja transport Tartu ja Palupõhja vahel (võib ka tulla oma transpordiga).

Ööbimine toimub Looduskoolis madratsitel, võimalus ka telkida. Kaasa tuleb võtta oma magamiskott või voodilinad ja tekk, kindlasti kaasa võtta sääsetõrjevahendid. Laupäeval saun.

Palume laagris osaleda soovijatel kirjutada lühike enesetutvustus ja põhjendus, miks nad laagrisse soovivad tulla. Kiri palun saata hiljemalt 11. juuni 2012 aadressil

pilletam@gmail.com Laagrisse on oodatud kuni 20 noort.

Laager algab 13.juunil kogunemisega Tartus kell 11.00 Vanemuise alumises parklas ja lõpeb 15.juunil kell 14.00 bussi väljumisega Palupõhjast.

Laagri rahastus:

THE NORTH FACE® EXPLORE FUND™ AWARDS GRANT TO LKÜ „Kotkas“

Lisainfo telefonil 53319036 – Pille Tammur