Laager “Nädalavahetus kasega”  

Tartu Keskkonnahariduse Keskus ja Palupõhja Looduskool kutsuvad noori looduse-ja  käsitööhuvilisi laagrisse Alam-Pedja looduskaitsealal.  
 
30. mai-1. juuni 2014.a toimub Palupõhja looduskoolis loodus- ja käsitöölaager, kuhu  on oodatud noored vanuses 13-23 aastat.  

Puutöö-ja käsitöömeistri Jaan Keerdo juhendamisel võtame osa erinevatest kasepuugaseotud õppe-ja käsitöötegevustest. Õpime kasepuu tervikkasutust -kasetohu varumist,  pakkimist ja säilitamist ning kasetohust erinevate tarbe-ja kunstiesemete valmistamist  (noatuped, marjakarbid, käevõrud, jpm).  
 
Toimuvad lühiloengud, praktiline käsitöötegevus, matkad looduskaitsealal, lõkkeäärsed  tegevused.  
 
Laagris osalemine on noortele tasuta, korraldatud on toitlustus ja transport Tartu ja Palupõhjavahel (võib ka tulla oma transpordiga). Ööbimine toimub Looduskoolis madratsitel, võimalus  ka telkida. Kaasa tuleb võtta oma magamiskott või voodilinad ja tekk, kasuks tulevad ka  sääsetõrjevahendid. Laupäeval saun.  
  
Palume laagris osaleda soovijatel kirjutada lühike enesetutvustus ja põhjendus, miks nad  laagrisse soovivad tulla. Palun registreerida hiljemalt 27. maiks 2014 aadressil  robert@kotkas.ee. Laagrisse on oodatud kuni 15 noort.  
Laagri algus on 30. mail kogunemisega Tartus kell 17.00 ja lõpetamine 1. juunil kell 15.00  (Tartus tagasi hiljemalt kell 16.00).  
 
Palupõhja looduslaagrite korraldamist toetab Keskkonnainvesteeringute Keskus. 
Lisainfo telefonil 503 9996 Robert Oetjen.